E-mail cím:    Jelszó:   

Képzés


A LEGBIZTOSABB BEFEKTETÉS


A legtöbben elkövetik azt a hibát, hogy költségként tekintenek a képzésre fizetett összegekre, pedig a valóságban A TUDÁSRA FORDÍTOTT ÖSSZEG A LEGJOBB ÉS A LEGBIZTOSABB BEFEKTETÉS.

Egy jól összeállított rendszerrel, annak alkalmazásával, technikáival az ingatlanközvetítésben milliókat lehet keresni, havonta. Pontosan ezért, egy ténylegesen hatékonyan működő rendszer alkalmazásának jogát milliókért lehet megvásárolni.

Egy valóban hatékony ingatlaniroda működtetési technológiának a felhasználási joga akár 3-5 millió forint indulási díjba is belekerülhet, ráadásul az ilyen joghasználat az iroda bevételének meghatározott (10 körüli) százalékáért tartható fenn. Ez havi 5 milliós forgalomnál is, további 6 millió forint, éves szinten. Mindezek az első évben 9-11 millió forintnyi kiadást jelentenek.

Az általunk ajánlott rendszer, a CSÚCSTECHNOLGIA AZ INGATLANKÖZVETÍTÉSBEN, VIP tagsággal, éppúgy teljes körű, és az ingatlanirodád működtetéshez szükséges összes elemet magába foglalja, és legalább ekkora értéket képvisel.

Alaposan kielemeztük, hogy milyen értékkel bírhat egy ilyen  volumenű anyag, és igen komolyan elgondolkodtam azon, hogy mit adtam volna egy teljes ingatlaniroda működtetési rendszerért korábban, ha lett volna ilyen.

Nagyon sok tényezőt vettünk figyelembe. Az összeállításra fordított időt, a képzési díjakat, az utazási költségeket, a szakmai anyagok árát, a gyakorlati elemzéseket,  a konzultációs időket és díjakat stb. Végül arra jutottam, hogy ezek alapján őrültség lenne árat megállapítani, mert 14 évnyi időráfordítás már úgyis extrémnek számít és pénzben nehezen kifejezhető, a költségek számolását pedig 20 millió körül abbahagytuk.

Úgy gondolom, hogy az anyag 2-3 millióért is bőven megérné azoknak, akik üzleti vállalkozásként tekintenek az ingatlanközvetítésre, nem pedig kalandos kutatómunkaként, a ingatlanirodavezetési stratégiák és technikák után. Ha a bevétel oldaláról közelítünk, érdemes elgondolkodnunk azon, hogy mennyi megkötött üzletre is van szüksége egy irodának, hogy a fent említett befektetés megtérüljön. Ez csupán két-három üzlettel is megtörténhet.

Egy egységes és következetesen működő ingatlanközvetítési rendszer bárki számára komoly haszonnal jár.

A célom az, hogy minél többen hozzájuthassanak és használhassák mindazt, amelyret fáradságos és költséges munkával sikerült elkészíteni. A legtöbbet azzal segíthetek a szakmának, ha nem csak egy szűk kör számára teszem elérhetővé a rendszert. Ezért is szeretném ha minél többen hozzájuthatnának, így az ár kialakításánál figyelembe kellett vennem, hogy a milliós ráfordítás sokaknak elég komoly tételt jelentene.

Emiatt, két különböző szintű, különleges programcsomagot dolgoztunk ki, ami szinte bárki számára elérhetővé teszi, mert rendkívül jó ajánlat. Ár érték tekintetében mindenképpen.

Ha csak egész évben egyetlen üzlettel többet sikerül nyélbe ütnöd az általunk nyújtott segítséggel, akkor ez a program már visszahozta az árát, gyakorlatilag ingyen volt.

Az már csak a hab a tortán, hogy az anyag és a konzultációk révén szerzett tudásod és tapasztalatod nem jár le egy év után, örökre a tiéd marad.

Rendeld meg most az anyagot és lépj a VIP Club tagjainak körébe!


Csúcstechnológia az ingatlanközvetítésben szakmai csomag

- A vevőkezelés kézikönyve
Az ingatlanvásárás teljes folyamata. Egy teljes körű leírás a vevők kezelésének minden lépéséről, a felmerült problémák maradéktalan kezeléséről.

- Az ingatlanértékesítés kézikönyve
A megbízásszerzés, ingatalnértékesítés mozzanatainak részletes leírása, és a pontos módszertana az átlag feletti jutalék megszerzésének.

- Az ingatlanközvetítés adminisztrációja
Az ingatlaniroda vezetés feladatai, az irodában felmerültő problémák kezelésének módja és a biztonságos, hatékony működéshez létfontosságú nyilvántartások készítésének módja.

- Az ingatlanmarketing kézikönyve
Hogyan építhető ki egy olyan marketing szisztéma, amely a piaci változásoktól független forgalmat generál.

VIP tagság, amely lehetőséget ad, az Ingatlanszakemberek VIP klubjában, a szakmai fórum használatára.
12 hónapig, korlátlan online vagy e-mail konzultáció.
12 hónapig, havi egy alkalommal, 1 órás konzultáció.

A megrendeléshez kattints ide >>


 
Csúcstechnológia az ingatlanközvetítésben
Ingatlanos dolgok
 
Képzés
 
Esettanulmányok
 
VIP Club
 

 CIKK KERESÉSE


Keresendő szó a címben:


 << vissza a kezdőlapra

 


© 2019 MARKET Home ® | Adatvédelmi elvek | Elérhetőségek