E-mail cím:    Jelszó:   

Ingatlanos dolgok

/ Ingatlanközvetítés világa


A VIP TAGSÁG ELŐNYE
Exkluzív klub, pozitívan gondolkodó, és sikeres üzletépítésére törekvő ingatlaniroda vezetők és tulajdonosok részére.

A VIP Club összefogja azokat az ingatlaniroda vezetőket és tulajdonosokat, akik a MARKET Home® Ingatlanközvetítési Rendszert használják. E belső kör egy szakmai, segítő közösség, amely mindazok rendelkezésére áll, akik alkalmazzák a MARKET Home® Ingatlanközvetítési Rendszert, és keresik olyanok ismeretségét, akik hasonlóképpen gondolkodnak az ingatlanközvetítő szakmáról.

VIP – Very Important Person, azaz Nagyon Fontos Személy. Az elnevezés 1933-ból származik, és olyan valakit jelöl, akit különleges elbánásban kell részesíteni. Azt hiszem, ennél többet nem is nagyon kell mondanom a VIP Tagság előnyeivel kapcsolatban, és most azonnal be is fejezhetném a cikket. Ugyan, ki ne szeretne különleges elbánásban részesülni?A mazochistákon kívül mindenki, ugye?

Márpedig ebbe a klubba olyanok kellenek, akik nem hívei az önkínzásnak, nem érzik hivatásuknak önmaguk és munkatársaik gyötrését, nem élvezik a kínt, amelyet az elmaradt bevételek okoznak, nem lelik perverz örömüket, a hibát hibára halmozó vagy szimplán csak cselekvőképtelen alkalmazottak, értékesítők nógatásában.

A mazochistákkal nem tudunk mit kezdeni, de mindenki mást várunk sorainkba!

A VIP Club azoknak való, akik meg akarnak élni az ingatlaniroda működtetésből, mert bizony az nem annyira egyszerű, mint azt a legtöbben az elején gondoltuk. Sőt nem csak egyszerűen megélni akarnak ebből a vállalkozásból, hanem jól akarnak élni belőle. Válság ide vagy oda.

A biztonság kedvéért vegyük sorra, milyen előnyökkel jár számodra, ha szert teszel a VIP tagságra:

A VIP CLUB ELŐNYEI

– A VIP Club és a vele járó tagság révén hozzájuthatsz a leghatékonyabb ingatlaniroda-működtetési eljárásokhoz.

Magyarországon ez az első független üzlettámogatási rendszer az ingatlanszakmában, amely egységes és hatékony üzletépítési elveket biztosít bármely ingatlanvállalkozó részére.

Ez a rendszer sok pénzt hoz majd számodra, amennyiben alkalmazod.

– Nem egyes ingatlanok értékesítésének fórumáról van szó, hanem olyan stratégiák alkalmazásáról, amelyek révén nagyságrendi forgalom és bevétel növekedést érhetsz el a jövőben. Egyszóval hatékony leszel az üzletben.

– Minden épelméjű vállalkozó tudja, hogy az üzleti sikerek eléréséhez, szükség van hatékony stratégiai együttműködésekre más vállalkozókkal. Fokozottan igaz ez az állítás az ingatlanmarketing, ingatlanértékesítés területén.

Azok az emberek képesek a legjobban együttdolgozni, akik ugyanazokat az elveket tanulták és alkalmazzák. Az együttműködések lehetősége ezáltal jöhet létre. Ennek révén többszöröződik a forgalom és nő a bevétel.

Végre megtalálhatod azokat a partnereket, akikben igazán megbízhatsz, és akikkel felhőtlenül tudsz együttműködni.

– Ha bármilyen kérdésed van a MARKET Home® Ingatlanközvetítési Rendszer anyagaival kapcsolatban, vagy úgy érzed, hogy valamelyik problémád olyan speciális, hogy nem kaptál kielégítő megoldást az anyagokból, a VIP Club tagjai számára elérhető, jelszóval védett, zárt fórumon segítünk neked, és megadjuk a válaszokat a feltett kérdéseidre.

Igyekszünk VIP tagjainkat gyors, hathatós tanácsokkal ellátni, mert az üzletben minden pillanat várakozás veszteséget jelenthet.

A VIP tagság üzleti előnyt jelent számodra azokkal szemben, akik nem képesek, vagy nem hajlandóak más szakemberekkel dolgozni, vagy képtelenek arra, hogy stratégiákban gondolkozzanak és precíz tervek alapján dolgozzanak.

A nyugati világ leghatékonyabban működő ingatlanirodái, független és képzett ingatlanszakemberekből álló közösségekben dolgoznak. Képesek arra, hogy az üzletük és a bevételeik növelése érdekében más (akár versenytársnak is mondható) ingatlanirodákkal összedolgozva hozzanak tető alá üzleteket.

Mindezeket csak és kizárólag azért tudják megvalósítani, mert kipróbált, jól működő és egységes szakmai szempontok alapján tevékenykednek, továbbá nem egymástól féltik az üzletüket.

Szükség van egy forrásra, ahonnan megszerezheted azokat az eszközöket, amelyek nélkül csupán izzadságos munkában, és a befektetett energiádhoz mérten aránytalanul csekély bevételben lehet részed.

A VIP tagság egy hatalmas lehetőség számodra, amivel üzleti előnyhöz juthatsz.

Legyél te is tagja a VIP Clubnak! >>

Jelentkezz, és megküldjük számodra a CSÚCSTECHNOLÓGIA AZ INGATLANKÖZVETÍTÉSBEN négy csomagból álló ingatlaniroda működtetési rendszer első részét!

Nem vagyok mazochista, érdekel >>

Mazochista vagyok,
nem érdekel >>
 


 
Csúcstechnológia az ingatlanközvetítésben
Ingatlanos dolgok
 
Képzés
 
Esettanulmányok
 
VIP Club
 

 CIKK KERESÉSE


Keresendő szó a címben:


 << vissza a kezdőlapra

 


© 2019 MARKET Home ® | Adatvédelmi elvek | Elérhetőségek